Everaert Advocaten

Kantoor

Profiel

Naam Everaert Advocaten
KVK nummer 34340584
Website http://www.everaert.nl
Korte omschrijving

Everaert Advocaten is een kantoor dat zich sinds 1982 bezighoudt met het immigratierecht in haar vele facetten. Ons kantoor heeft met 13 advocaten en 4 juridisch medewerkers alle expertise in huis op het gebied van regulier migratierecht, nationaliteitsrecht, bestuursrecht en internationaal personen- en familierecht. 


Het kantoor bestaat uit teams die zich toeleggen op een bepaald onderdeel van de praktijk. Zo is er een team dat uitsluitend bedrijven bijstaat en adviseert over buitenlandse kenniswerkers, sancties op grond van de Wet Arbeid vreemdelingen en de Vreemdelingenwet, zakelijke immigratie en global mobility, een team voor onder andere gezinsmigratie en een team dat zich uitsluitend bezighoudt met naturalisatie en nationaliteit. Door deze dieptespecialisatie zijn wij goed in staat om cliënten snel en effectief te adviseren.


Wij geloven niet in procederen, maar in oplossen. Dit betekent dat wij pas procederen als een snelle, goede oplossing niet buiten rechte kan worden bereikt en procederen ook daadwerkelijk zin heeft. Wij zijn niet bang om ‘nee’ te verkopen. 

Locatie

Maatschap Everaert Advocaten

Telefoonnummer 020-7523200
Bezoekadres IJdok 23
1013MM, Amsterdam

Kantoor

Grootte Middel
Focus Gespecialiseerd
Nationaal / Internationaal Internationaal