mr. Robert van Faassen

Contactgegevens

Naam mr. Robert van Faassen
E-mailadres r.vanfaassen@wijnenstael.nl
Telefoonnummer +31 (0)30 23 20 856

Locatie

Wijn & Stael Advocaten

Telefoonnummer +31 (0)30 23 20 800
Bezoekadres Maliesingel 20
3581 BE, Utrecht
Postadres Postbus 354
3500 AJ, Utrecht

Introductie

Robert van Faassen werkt sinds 2010 bij Wijn & Stael en is gespecialiseerd in faillissementsrecht, herstructureringen, ondernemingsrecht en financieringen. Hij wordt regelmatig aangesteld tot curator bij faillissementen en assisteert daarnaast andere curatoren bij rechtmatigheidsonderzoeken en de afwikkeling van grote faillissementen. Ook adviseert Robert ondernemingen en bestuurders bij vraagstukken op het gebied van faillissement, herstructurering of financiering.

Weloverwogen en respectvol
Robert is een stabiele advocaat en curator, die faillissementen op doortastende en efficiënte wijze aanpakt. “Ik haal er voldoening uit om als eindverantwoordelijke de spin in het web te zijn en een faillissement - met respect voor de belangen van alle betrokkenen - zo goed mogelijk af te wikkelen. Daarnaast vind ik het een uitdaging om failliete bedrijven, die in de kern gezond zijn, binnen enkele weken een mooie doorstart te laten maken.” Ook in advieszaken staat Robert voor de belangen van zijn cliënt en opereert hij weloverwogen en doelmatig.

Brede ervaring
Robert heeft in de afgelopen tien jaar brede ervaring opgedaan in allerlei soorten faillissementen, surseances van betaling en het aanbieden van crediteurenakkoorden.

Meer informatie over Robert vindt u op onze website:
Robert van Faassen - Wijn & Stael Advocaten (wijnenstael.nl)

Zakelijk

Rechtsgebied Financieel recht, Overig, Insolventierecht
Type profiel Advocaat
Particulier/zakelijk Zakelijk

CV

Bedrijf Activiteit Periode
Wijn & Stael Advocaten Partner