mr. Gaby Heere

Contactgegevens

Naam mr. Gaby Heere
E-mailadres Gaby.Heere@kvdl.com
Telefoonnummer +31 20 5506824

Locatie

Kennedy van der Laan

Bezoekadres Kastanjelaan 400
5616 LZ , Eindhoven

IntroductieGaby heeft specifieke ervaring op het gebied van fusies & overnames, private equity, management buy-outs/buy-ins, investeringen, activa/passiva transacties, joint ventures en due diligence onderzoeken. Zij adviseert bij het opstellen van en onderhandelen over koop en verkoop contracten alsmede in de opzet van vennootschappelijke structuren, inclusief de financiering daarvan, alsmede met het afgeven van legal opinions.

Zij begeleidt (internationale) due diligence projecten zowel voor corporate cliënten als voor private equity, zowel aan de kopers zijde als aan de verkopers zijde. Gaby treedt ook op als advocaat en counselor van diverse corporate finance huizen, participatiemaatschappijen, (inter)nationale ondernemingen, (particuliere) investeerders en financiële instellingen.

Haar cliënten zien haar als een betrokken, creatieve, hands-on, toegankelijke advocaat en een gewaardeerde sparring partner, met niet alleen oog voor het juridische maar zeker op strategisch niveau een grote toegevoegde waarde.
Gaby is lid van de Raad van Commissarissen van Gelukskoffer en de Raad van Toezicht (Beroepenveldcommissie) van de vakgroep Ondernemings- en Financieel Recht van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ook is zij lid van verschillende (beroeps)verenigingen zoals: de Nederlandse Orde van Advocaten, International Bar Asociation (M&A Committee), de Vereniging voor Corporate Litigation, M&A Community, Brookz en (geassocieerd lid van de) Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen.

Zakelijk

Rechtsgebied Ondernemingsrecht, Fusies & overnames

Interesses

CV

Bedrijf Activiteit Periode
Kennedy van der Laan Partner, Advocaat