mr. Frank Mulder

Contactgegevens

Naam mr. Frank Mulder
E-mailadres frankmulder@vbk.nl
Telefoonnummer +31 30 25 95 549

Locatie

Van Benthem & Keulen

Telefoonnummer 030-2595959
Bezoekadres Archimedeslaan 61
3584 BA, Utrecht

Introductie

Frank werkt op het terrein van het bestuursrecht en omgevingsrecht en is gespecialiseerd in onteigeningsrecht, nadeelcompensatie en planschade, omgevingsrecht, gedoogplichten en de wet voorkeursrecht gemeenten. 

Wat Frank onderscheidt als advocaat is zijn gedreven en gedegen advisering in complexe zaken. Hij heeft ruime ervaring opgedaan in grote overheids- en vastgoedprojecten.

Frank levert graag een bijdrage aan de vakinhoudelijke ontwikkeling van zijn relaties. Hij treedt regelmatig op als spreker bij iura actua en geeft workshops op maat bij de cliënt.

Frank is voorzitter van diverse onafhankelijke adviescommissies inzake nadeelcompensatie en rechtbank/hof deskundige in onteigeningszaken. Hij is geregistreerd bij het Landelijk Register van Gerechtelijk Deskundigen (LRGD), rechter-plaatsvervanger bij de rechtbank Rotterdam en docent/examinator bij de specialistenopleiding leergang onteigening van het Centrum voor Postacademisch Onderwijs (CPO) van de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarnaast is Frank mede-oprichter en bestuurslid van de Vereniging voor Onteigeningsrecht (VvOR), lid van de specialistenverenigingen voor onteigeningsadvocaten (VOA) en bouwrechtadvocaten (VBRA). Ook is hij vaste annotator planschade en nadeelcompensatie bij het Tijdschrift voor Bouwrecht (TBR).

Meer informatie over Frank Mulder vindt u op de website van Van Benthem & Keulen

Zakelijk

Rechtsgebied Bestuursrecht

Interesses

CV

Bedrijf Activiteit Periode
Van Benthem & Keulen Partner, advocaat