Ondernemend en investerend Nederland wordt de kans geboden om mede-eigenaar te worden van een offshore service schip ‘at work’. Dagelijks realiseert het schip aansprekende verdiensten in de markt voor offshore windenergie. De markt blijft groeien, de vraag naar dit type Crew Transfer schepen blijft toenemen. Hét moment om in te stappen. Navigeer naar: www.jrshipinvestments.nl/seazip9

Winstkansen

U wordt mede-eigenaar en profiteert van de winstgevendheid door SeaZip 9 Participaties aan uw portefeuille toe te voegen. Dat kan vanaf € 25.000,-. SeaZip 9 vaart voor wind van zee dus u draagt direct bij aan de energietransitie. Maar ook uw winstkansen zijn uitzonderlijk.

Dit zijn de perspectieven:

  • Rendement bij negatief scenario: 1%
  • Rendement bij basisscenario*: 11%
  • Rendement bij hetzelfde operationeel resultaat als 2023: 18%
  • Bij een gemiddeld operationeel resultaat dat hoger ligt dan het afgelopen jaar stijgt het rendement op het eigen vermogen verder.

Het schip en de markt
Crew Transfer schip SeaZip 9 biedt plaats aan 24 PAX (passagiers): meestal technici die werken aan de aanleg en onderhoud van windmolenparken op zee. De huidige marktperspectieven voor 24 PAX-schepen zijn uitstekend. Offshore wind maakt Europa niet alleen minder afhankelijk van traditionele energiebronnen, maar draagt ook bij aan de energiezekerheid. Dus zet Europa hoog in op wind van zee.

JR Shipping Group nam het schip SeaZip 9 in 2023 over van Rederij Groen, op basis van een leaseovereenkomst met koopoptie. Het is onlangs getaxeerd op € 4,3 miljoen en kan worden aangekocht voor € 3,7 miljoen. De koopoptie willen we nu verzilveren, zodat u als investeerder optimaal profiteert van de toenemende vraag naar offshore service schepen.

m.s. SeaZip 9 Participaties

De helft van de financiering van m.s. SeaZip 9 is inmiddels in zeer korte tijd gerealiseerd met de succesvolle plaatsing van SeaZip 9 Obligaties met een totale waarde van € 2.225.000,-. De overige 50% wordt gefinancierd met de uitgifte van SeaZip Participaties. De hoofdkenmerken van dit solide project zijn:

  • Investering in winstgevend offshore service schip
  • Uw schip vaart voor een dynamische en duurzame markt
  • Deelname vanaf € 25.000,-
  • Verwachte looptijd tot 31 december 2032
  • Rendementsprognose: 11%*

Een project van JR Ship Investments
De uitgifte van m.s. SeaZip 9 Participaties wordt begeleid door JR Ship Investments, onderdeel van JR Shipping Group. Blijvende betrokkenheid bij uw investering is verzekerd.

Prospectus en persoonlijke toelichting
U kunt het prospectus en de inschrijfformulieren downloaden via onze website www.jrshipinvestments.nl/seazip9.

We adviseren u het prospectus goed te bestuderen voor u besluit mee te doen. Voor een toelichting op het project staan de specialisten van JR Ship Investments u graag te woord. Bel  0517 – 431 225. U kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..