Kleos is op maat gemaakt voor advocatenkantoren en stelt u in staat om moeiteloos uw kantoor te beheren. Het zit vol tijdbesparende functies waardoor u zich kunt focussen op de behoeften van uw klanten en een toekomstbestendig bedrijf kunt bouwen.

Meer ruimte voor juridische werkzaamheden

Met Kleos gaat u uw dagelijkse workflow optimaliseren en tijd besparen, waardoor uw leven als advocaat makkelijker wordt. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding. Kleos is snel te leren, eenvoudig te gebruiken via de mobiele app en biedt een duidelijk overzicht van uw dossiers, urenregistratie, facturering en meer. Het geeft u de vrijheid om te focussen op wat echt telt.

Veilig en effectief werken

Met Kleos bewaart u al uw gegevens veilig in de cloud. Het biedt u toegang tot documenten, e-mails, taken, agenda's en facturen vanaf één centrale online omgeving. Met de streng beveiligde portal voor bestandsuitwisseling kunt u uw cliënten alle informatie bieden die ze nodig hebben, overal en op elk apparaat.

Uw partner in de advocatuur

Ondanks dat Kleos onderdeel is van de grote organisatie Wolters Kluwer, bestaat Kleos uit een klein en deskundig team dat snel kan schakelen. Maakt u zich zorgen over het migreren van uw gegevens vanuit andere software? Dan nemen zij die zorg graag weg en helpen zij u van A tot Z. Ook tijdens de onboarding en als u bent opgestart geniet u van uitgebreide service en staan zij graag tot u dienst.

Blijf op de hoogte en verbonden

Het team van Kleos streeft ernaar informatieve en boeiende informatie te bieden die waarde toevoegt aan uw professionele reis. Door Kleos te volgen op LinkedIn, maakt u deel uit van een gemeenschap van advocaten die dezelfde interesses en ambities delen.

Volg Kleos op LinkedIn om op de hoogte te blijven van de laatste updates en aankondigingen.

Volg Kleos op LinkedIn